TEKSTI ORIGJINAL

Nuk ka nevoje per kaq shumë fjalë!
Bla bla bla.
Mjafton vetëm zemra e drejtë.
Ajo , vetem ajo të zbukuron,
e të mbush plotë jetë.

Valentina Llapri (14.05.2016)

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:

Proverb.PRO v5.0 © 2021