TEKSTI ORIGJINAL

N-enë, ti ishe mrekullia vetë!
E-nderat e kujtimet me te mira, ti mi fale
N-atë e ditë pa reshtur për ty mendoj
Ë-shtë veç kujtimi për ty, qe me benë te çmallëm
S-e veç ai i ëmbëlsi mbanë te gëzoj!

T-i ishe ajo drita e parë qe pashë, me te hapur sytë
I-shin duart e tua te arta qe me ledhatuan, për te me rritë
M-alli për ty "ah sa vjen e rritet
E-unë mbeta larg, ah ç’më banë k ‘to vitet!

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:

Proverb.PRO v5.0 © 2021