TEKSTI ORIGJINAL

Libri eshte nje gje
e shenjte qe na jep
lumturi
pa liber ne nuk kemi
lumturi.

Libri na meson
libri na tregon
cdo te mir ne jete
ai na dhuron.

Na dhuron dituri
qe te kemi ardhmeri
na dhuron lumturi
qe te kemi liri.

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:

Proverb.PRO v5.0 © 2021