TEKSTI ORIGJINAL

WhatÂ’s up?
YouÂ’ve reached Mike
Give me a detailed m—
Please enter your pass—
First message
Yo, Mike
This is Chali 2na, wÂ’sup, man?
IÂ’m just trying to catch up with you, man,
so we can go ahead and get this song on the roll, with a pot-n-a-d
Haha, call me back, peace

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:

Proverb.PRO v5.0 © 2021