TEKSTI ORIGJINAL

Engjell une te zgjodha vete
Ti me zbrite si nje Yll
Cne ky fat, ky fat per mua
Pse ky fat, ky fat i tille
Nazemadhja gjithe lezet
Leri nazet per bandill
Seç ma prishe mendjen mua
Çma kepu, kepute fill

Ref:
Detet ti dhashe blu moj
Ti mi do jeshile
Pse ky fat per mua moj
Çne ky fat i tille
Te levdoja Majin
Ti me shaje Prille
U çma prishe mendjen ti
Çma kepute fille
Me nje rreze syri
Çma dogje fitile
O çfare fat i bukur moj
O çfare fati mir
Po te shteri vaji
Çe dua kandile
Lemsh ma bere mendjen ti
Çma kepute fill

Ne ethe digjem i teri
Ndersa ti me ndez kongjill
Çne ky fat, ky fat per mua
Pse ky fat, ky fat i till
Pse me kater gjethe moj
Çme deshe mua terfil
Seç ma prishe mendjen fare
Çma kepu, kepute fill

Ref:
Detet ti dhashe blu moj
Ti mi do jeshile
Pse ky fat per mua moj
Çne ky fat i tille
Te levdoja Majin
Ti me shaje Prille
U çma prishe mendjen ti
Çma kepute fill
Me nje rreze syri
Çma dogje fitile
O çfare fat i bukur moj
O çfare fati mir
Po te shteri vaji
Çe dua kandile
Lemsh ma bere mendjen ti
Çma kepute fill

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:

Proverb.PRO v5.0 © 2021