TEKSTI ORIGJINAL

Erdh bajrami mbushet shpia
plot me vllazen, plot me bija
me shëndet e paçim jetën
për të gjithë urime festën.

Herët në mëngjes
gzohet krejt shtëpia
mas faljes t'bajramit kur vijnë
burrat nga xhamia.

Se këtë festë bashkimi
e ka beku Zoti
ku takohen bashkë
gzimi edhe loti.

Erdh bajrami mbushet shpia
plot me vllazen, plot me bija
me shëndet e paçim jetën
për të gjithë urime festën.

Erdh bajrami mbushet shpia
plot me vllazen, plot me bija
me shëndet e paçim jetën
për të gjithë urime festën.

Mirëmëngjesi nanë
o me fat Bajramin
deshta ty mas pari
o me ta ni zanin.

Familja prej s'largu
thrrasin e urojnë
n'atë fotografi
veç na po mungojmë.

Erdh bajrami mbushet shpia
plot me vllazen, plot me bija
me shëndet e paçim jetën
për të gjithë urime festën.
Erdh bajrami mbushet shpia
plot me vllazen, plot me bija
me shëndet e paçim jetën
për të gjithë urime festën.

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:

Proverb.PRO v5.0 © 2021