TEKSTI ORIGJINAL

(Vaska)
1- Prapa shtepise
Nje bahc me molle moj. 2x
Dil te lozim e

Ooo te lozim moj dhe te qeshim e
Ooo te lozim moj dhe te qeshim e

(Juliana)
O po s’kam sandale
Me se te loz o moj. 2x
Dil te lozim e

Ooo te lozim o dhe te qeshim e
Ooo te lozim o dhe te qeshim e

(Vaska)
Opo ky djali
Perse punon o moj 2x
Dil te lozim e

Te marr sandale
Te ti dergoj o moj 2x
Dil te lozim e

Ooo te lozim moj dhe te qeshim e
Ooo te lozim moj dhe te qeshim e

(Juliana)
Do marr sandale
Te mi dergoj o moj 2x
Dil te lozim e

Ooo te lozim o dhe te qeshim e
Ooo te lozim o dhe te qeshim e

(Vaska)
2- Apo ti moj flete moj e molles e. 2x
Aman tu befsha o moj te gojes e. 2x

(Juliana)
Apo tregome rrugen nga te vij 2x
Apo n’ato bahce me ullinj 2x

(Vaska)
Apo ti moj flete moj e dardhes e. 2x
Aman tu befsha o moj te fjales e
Aman te keqen moj te fjales e

(Juliana)
Apo tregome rrugen moj nga te shkoj 2x
Apo n’ato bahce moj me limon

...

Apo tregome rrugen moj nga te shkoj 2x
Apo n’ato bahce moj me limon

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:

Proverb.PRO v5.0 © 2021