TEKSTI ORIGJINAL

Larg ne dhe te huaj, n’dhe te huaj
Kosoven enderrova, enderrova
Nene e babe m'u duk se i perqafova
se i perqafova

Ah, c'mu lig zemra, c'mu lig zemra
kur nga gjumi u zgjova, u zgjova
ndjeva te tjere emra, te tjere emra
sa u permallova
ndjeva te tjere emra, te tjere emra
sa u permallova

Ref.:
Atje eshte Prishtina
Aty eshte Rugova
Zemer e plagosur
Atje eshte Kosova

Atje eshte Prishtina
Aty eshte Rugova
Zemer e plagosur
Atje eshte Kosova
Zemer e plagosur
Atje eshte Kosova

Atje e lashe nenen, e lashe nenen
me duar ne gji, duart ne gji
atje me pret vasha, me pret vasha
me dy syte e zi

Ketu jam refugjat, refugjat
me dhimbje ne zemer, ah ne zemer
vec Kosoves se lire
Kosoves se lire
gje nuk dua tjeter
vec Kosoves se lire
Kosoves se lire
gje nuk dua tjeter

Ref.:
Atje eshte Prishtina
Aty eshte Rugova
Zemer e plagosur
Atje eshte Kosova

Atje eshte Prishtina
Aty eshte Rugova
Nuse e plagosur
Atje eshte Kosova
Zemer e plagosur
Atje eshte Kosova

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:

Proverb.PRO v5.0 © 2021