TEKSTI ORIGJINAL

Ti mfol per fonde
I kish ra qmimi keq shoqes tonde
Ik oj bjonde
Ti sjee as petarte shum larg pi bombe
Vi ta fiki fiki fiki fitilin e shpresen tonde
Trunin un ta iki mrena 1 mili sekonde
Me swag i sterrpiki sdu me shajt veten me non be
Ha qa je tu thon be
Ha Ha qa je tu thon be

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:

Proverb.PRO v5.0 © 2021