TEKSTI ORIGJINAL

U afrove me lezet
Me the ndalu pak!
Te me flisje doja vete
Se kisha merak

Te dua me the
E me bere be!
Aman mbaje fjalen more
Fjalen qe me dhe.

Te ti mendjen-e
Hajde merrem-e

Ne me je, ne me je
Ne me je me ato fjale
Ne me, ne me, ne me je
Do bej rrobat pale pale
Aaaaa
Ne me je me ato fjale
Aaaaa
Tek ti vrapin do e ndal
2x

Do vish sonte naten-e
Te me marresh ti
Merri shkallet zbathur-e
Mos degjoj njeri
Te dua me the
E me bere be
Aman mbaje fjalen more
Fjalen qe me dhe

Te ti mendjen-e
Hajde merrem-e

Ne me je, ne me je
Ne me je me ato fjale
Ne me, ne me, ne me je
Do bej rrobat pale pale
Aaaaa
Ne me je me ato fjale
Aaaaa
Tek ti vrapin do e ndal
2x

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:

Proverb.PRO v5.0 © 2021