TEKSTI ORIGJINAL

Ata ndalën, unë përparoj
Ata matën, unë rrezikoj
Ata qeshin, ata perçmojnë
Ata ulin, unë fluturoj

Ata heshtin, unë i degjoj
Ata flasin, unë injoroj
Ata shtypin, ku më shumë dhëmb
Po kur bie, unë bie në këmb

Dhe nëse nuk kaloj në lojë
Ata më thonë të rri me duart lart,
Më thone të rri me duart lart,
Në roberi me duart lart

Por unë them jo jo jo
Parimi im si njeh duart lart
Unë them jo jo jo,
Ne lindëm dhe do vdesim të barabartë
Jo jo jo,
S'është jeta jote, është jeta ime
Unë them jo jo jo
Vetëm një beat si ky mi mban duart lart!
Vetëm një beat si ky mi mban duart lart!
Vetëm një beat si ky mi mban duart lart!

Kur më fikin, unë rrezatoj
Kur më ftohin, unë perveloj
Kur më ulin, kur më lartesojnë,
Kur më shajnë e kur më levdojnë

Ata më heshtin, unë ju këndoj
Ata më mbyllin, unë fantazoj
Ata shtypin ku më shumë dhëmb
Po kur bie, unë bie në këmb

Dhe nëse nuk kaloj në lojë
Ata më thonë të rri me duart lart,
Më thone të rri me duart lart,
Në roberi me duart lart

Por unë them jo jo jo
Parimi im si njeh duart lart
Unë them jo jo jo,
Ne lindëm dhe do vdesim të barabartë
Jo jo jo,
S'është jeta jote, është jeta ime
Unë them jo jo jo
Vetëm një beat si ky mi mban duart lart!
Vetëm një beat si ky mi mban duart lart!
Vetëm një beat si ky mi mban duart lart!

Ata më thone me duart, më thone me duart
me thone me duart lart
Ata më thone me duart, mē thone me duart,
të rri me duart lart
Ata më thone me duart, më thone me duart
më thone me duart lart
Ata më thone të rri me duart lart...

Por unë them jo jo jo
Parimi im si njeh duart lart
Unë them jo jo jo,
Ne lindëm dhe do vdesim të barabartë
Jo jo jo,
S'është jeta jote, është jeta ime
Unë them jo jo jo
Vetëm një beat si ky mi mban duart lart!
Vetëm një beat si ky mi mban duart lart!
Vetëm një beat si ky mi mban duart lart!

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:

Proverb.PRO v5.0 © 2021