TEKSTI ORIGJINAL

4X
A Kam Une Ego

Dite maj,
nate maj kur u bem e na than ju te dy ja beni bam,
ju te dy ja beni dam,
ja beni bam. Dite maj,
nate maj u larguam kishe faj ne te dy nuk patem faj
ne te dy ja benim bam ja benim bam.
Ike erdha ishe ndryshe ndaj keshtu se lam,
ika erdha ne te dy jo te gjitheve su ndam,
i dham, sna lan.
Trendafilat mi kerkoje dite maji ne xham,
trendafilat i dhuroje naten e majit sna lan, na ndan, na ndan.
A kam une ego ajo po me pyet me thot,
a kam une ego dita dites e degjoj
a kam une ego situata jon vazhdon a joujou.
A kam une ego ajo me pyet me thot,
a kam une ego dita dites e degjoj
a kam une ego situata jon vazhdon a joujou.
Ike erdha ishe ndryshe ndaj keshtu se lam,
ika erdha ne te dy jo te gjitheve su ndam i dham, sna lan.
Trendafilat mi kerkoje dite maji ne xham,
trendafilat i dhuroje naten e majit sna lan, na ndan, na ndan.
A kam une ego ajo po me pyet me thot,
a kam une ego dita dites e degjoj
a kam une ego situata jon vazhdon a joujou.
A kam une ego ajo po me pyet me thot,
a kam une ego dita dites e degjoj
a kam une ego situata jon vazhdon a joujou.

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:

Proverb.PRO v5.0 © 2021