TEKSTI ORIGJINAL

Heej kam rrit shtatin
nder keto male
bashk' me qingja e me dele
dhe bilbila nder zabele
mbas kumboneve loje e gezime
si shqiponja ime

o era lu'n me barin o nani nani
o eni shoqe t'lozim o nani nani
o fusha gaz po m'veshet o nani nani
o lulet bashk' po qeshen o nani nani
o dridhet mali cka u ba
o një baresh' prej nesh u nda.
o dridhet mali cka u ba
o një baresh' prej nesh u nda.

o era lot me barin o nani nani
o eni shoqe t'lozim o nani nani
o fusha gaz po m'veshet o nani nani
o lule bardh' po qeshet o nani nani
o dridhet mali cka u ba
o një baresh' prej nesh u nda.
o dridhet mali cka u ba
o një baresh' prej nesh u nda.
naninaninainaina naninanina...

Heej po tingllojne
shume kumona
gurgllon prroi malore
nalt ne qiell bjeshka me bore
n'bjeshk' dashnija vjen e madhe
sot nji pyll krej u kall.

o era lot me barin o nani nani
o eni shoqe t'lozim o nani nani
o fusha gaz po m'veshet o nani nani
o lule bardh' po qeshet o nani nani
o dridhet mali cka u ba?
o një baresh' prej nesh u nda.
o dridhet mali cka u ba?
o një baresh' prej nesh u nda.
naninaninainaina naninanina...

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:

Proverb.PRO v5.0 © 2021