TEKSTI ORIGJINAL

Sa e bukur je natyre
Ti moj vjollce qi m’çil ma pare
Sa e bukur je natyre
Ti moj vjollcë qi m’cil ma pare

Eee hej, shume t’kërkova une ty
Pa t’marr erë me gezim tan mall
Shume t’kërkova unë ty
Pa t’marr erë me gezim tan mall

Si ndër fusha e ndër bahçe
I hap gonxhet plot freski
Si ndër fusha e ndër bahçe
I hap gonxhet plot freski

Eee hej djem e vasha lulen tande
e bajnë tufë e vejnë n’saksi
Djem e vasha lulen tande
E bajnë tufë e vejnë n’saksi

Kno bylbyl pra si përhera
Zanin tan tuj ta nigju
Kno bylbyl pra si përhera
Zanin tan tuj ta nigju

Eee hej mirëse erdhe moj pranvere
Kto dy zemra me i bashku
Mirëse m’erdhe moj pranvere
Kto dy zemra me i bashku

Eee hej mirëse erdhe moj pranvere
Kto dy zemra me i bashku
Mirëse m’erdhe moj pranvere
Kto dy zemra me i bashku

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:

Proverb.PRO v5.0 © 2021