TEKSTI ORIGJINAL

Kush ma loz oo vallen me sajdi eshte ky djali vogel veshur me mavi
eshte ky djali i vogel veshur synetli e ka nena moj si flori,
esht ky djali i vogel veshur synetli e ka baba si zotri.

Kush e loz oo vallen me sajdi luen axhua me nipin e tij,
bini ju tupana neve te vallzojm nipin ton te mirin sot synet e bojm,
bini ju tupana bini pa pushim e per dhender neve te arrijm.

Kush e loz oo vallen me sajdi luen dajua me nipin e tij,
uron dajua per kete gezim e per dhender neve te arrijm,
uron dajua per kete gezim e per dhender neve te arrijm.

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:

Proverb.PRO v5.0 © 2021