TEKSTI ORIGJINAL

(Gjith lezeti o shoqnia)
(Shoqnia)
(Gjith lezeti o shoqnia)
Ska njeri mbi kete tok',
pa dy miq e pa dy shok',
pa shoqni e pa miq'si,
si gostia pa raki,

Ska njeri mbi kete tok',
pa dy miq e pa dy shok',
pa shoqni e pa miq'si,
si gostia pa raki,
(Refreni)
Kjo shoqnia ka lezet,
po marton shokun e vet,
nga themelet tunet shpia,
kur e hedh vallen shoqnia,

Kjo shoqnia ka lezet,
po marton shokun e vet,
nga themelet tunet shpia,
kur e hedh vallen shoqnia

Oj shoqni o moj shoqni,
gjith lezeti sot je ti,
duket dasma porsi onderr,
pa shoqni nuk bohesh dhonderr,

Oj shoqni o moj shoqni,
gjith lezeti sot je ti,
duket dasma porsi onderr,
pa shoqni nuk bohesh dhonderr,

Kur vjen dita me u martu,
Ku i kam shoket rri e thu,
Ku jan shok't e beqarnis?
Me i vu zjarrin shamis.

Kur vjen dita me u martu,
Ku i kam shoket rri e thu,
Ku jan shok't e beqarnis?
Me i vu zjarrin shamis.
(Refreni)
Kjo shoqnia ka lezet,
po marton shokun e vet,
nga themelet tunet shpia,
kur e hedh vallen shoqnia,

Kjo shoqnia ka lezet,
po marton shokun e vet,
nga themelet tunet shpia,
kur e hedh vallen shoqnia

Oj shoqni o moj shoqni,
gjith lezeti sot je ti,
duket dasma porsi onderr,
pa shoqni nuk bohesh dhonderr,

Oj shoqni o moj shoqni,
gjith lezeti sot je ti,
duket dasma porsi onderr,
pa shoqni nuk bohesh dhonderr,

Oj shoqni o moj shoqni,
gjith lezeti sot je ti,
duket dasma porsi onderr,
pa shoqni nuk bohesh dhonderr,

Oj shoqni o moj shoqni,
gjith lezeti sot je ti,
duket dasma porsi onderr,
pa shoqni nuk bohesh dhonderr,

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:

Proverb.PRO v5.0 © 2021