TEKSTI ORIGJINAL

Nji shpazti ne zemer e kam ,
aman emine,prej ate dite qe u pame,
shpirt oj emine
Nji shpazti ne zemer e kam ,
aman emine,prej ate dite qe u pame,
shpirt oj emine
Emine emine ,aman emine ,
emine emine kthehu emine
Emine emine ,aman emine ,
emine emine shpirto emine
Qe sme dole ne takim amen emine ,
qe sma bane at takim shpirto oj emine
Qe sme dole ne takim amen emine ,
qe sma bane at takim shpirto oj emine
Emine emine ,aman emine ,
emine emine shpito emine
Emine emine ,aman emine ,
emine emine kthehu emine
Emine emine ,aman emine ,
emine emine shpito emine
Emine emine ,aman emine ,
emine emine kthehu emine

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:

Proverb.PRO v5.0 © 2021