TEKSTI ORIGJINAL

-Mu afroo,merr guxim dhe trego se çka ddon
merr forcë,energjii dhe me ftton

DanceFloor une dhe ti let kercejmm si ne ekstazii
vepro se praan me ki me trego çdoo aftessi,DanceFloor une dhe ti let kercejmm si ne ekstazi,vepro se praan me ki me trego çdoo aftessi.

ReF.
Tregoo se sa shum me do,sa shum me ndjen ti sot,ttregoo se sa shum me do,ssa shum me ndjen ti sot,me ty me ty ne dy ne dy me ndjej te ndjej ma foort me ty me ty ne dy ne dy me ndjej te ndjej ma foort.
DanceFloor une dhe ti let kercejmm si ne ekstezii
vepro se praan me ki me trego çdoo aftessi,DanceFloor une dhe ti let kercejmm si ne ekstezi,vepro se praan me ki me trego çdoo aftessi.Me afer te ndjej levizjet i verej,ti veq Play me mu knej gjjdo sen mbet Okejj ti veq play me mu knej qdo seen mbet oOkej tiveq dance me mu kjoo osht e vetmja gjuhh qe te jep mundesi ty memu affru ti mos u nddaal bejb me le pa fjal bejb ti mos u ndal bejb me le pa fjal bjeb -play -Tregoo se sa shum me don,sa shum me ndjen ti sot,ttregoo se sa shum me don,ssa shum me ndjen ti sot,me ty me ty ne dy ne dy me ndjej te ndjej ma foort me ty me ty ne dy ne dy me ndjej te ndjej ma foort.Ti me mu veq PLAY knej çdo sen okeej, ti me mu veq play play play knej çdo sen okkkkkkejj...Tregoo se sa shum me don,sa shum me ndjen ti sot,ttregoo se sa shum me don,ssa shum me ndjen ti sot,me ty me ty ne dy ne dy me ndjej te ndjej ma foort me ty me ty ne dy ne dy me ndje te ndjej ma foort.

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:

Proverb.PRO v5.0 © 2021