TEKSTI ORIGJINAL

Nganjëherë ndihem aq e pavlerë
Kur ty pranë nuk të kam
Aq e humbur jam...ooo...

Nganjëherë kur fytyrën tënde e shoh
Më duket e shpetuar jam
Gjithë botën me vete e kam

Vetëm kur je ti me mua
Të them vetëm vetëm ty të dua
E ndjej vetëm kur je ti me mua
Më duket vetëm atëherë jetoj

Besova.............
Në ne të dy........
Besova...dhe asnjëherë s'ndalova
Në sy t'secilit të kërkova përsëri

Besova...në ne të dy
Besova...të tjerët sdo të na thejnë
Zemrat i gjejmë.........
Dhe një faqe të re e kthejmë...

Një Faqe të Re e kthejmë.......

Nganjëherë ..........
Më frikson për zjarrin që ndjej
A do të munden tjerët ta gjejnë
Apo ngelet vetëm ty të t'vërej oo

Nganjëherë kur fytyrën tënde e shoh
Gjithë botën me vete e kam
Aq e humbur jam.....

Vetëm kur je ti me mua
Të them vetëm vetëm ty të dua
E ndjej vetëm kur je ti me mua
Më duket vetëm atëherë jetoj

Besova.............
Në ne të dy........
Besova...dhe asnjëherë s'ndalova
Në sy t'secilit të kërkova përsëri

Besova...në ne të dy
Besova...të tjerët sdo të na thejnë
Zemrat i gjejmë.........
Dhe të tjerë sdo t'na kthejnëë...ye..no

Dhe të tjerë sdo t'na kthejnë
Zemrat i gjejmë,i gjejmë...
Dhe një Faqe të re e kthejmë...

Besova.............
Në ne të dy........
Besova...dhe asnjëherë s'ndalova
Në sy t'secilit të kërkova përsëri

Besova...në ne të dy
Besova...të tjerët sdo të na thejnë
Zemrat i gjejmë.........
Dhe të tjerë sdo t'na kthejnëëë...

Një Faqe të Re e kthejmë.......

Besova...në ne të dy
Besova...të tjerët sdo të na thejnë
Zemrat i gjejmë.........
Dhe një faqe sdo të kthejmë

Një Faqe të Re e kthejmë.......

Një Faqe të Re e kthejmë.......

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:

Proverb.PRO v5.0 © 2021