TEKSTI ORIGJINAL

Refren :

Besom se ti me ben te çmendem..ooo joo..
Pa ty nuk mundem bejbeee..
Besom se ti me ben te çmendem..ooo joo..
Pa ty nuk mundem bejbeee..

Versa:

Dikur ne ishim nje tash jemi dy..
I kalonim gjith pengesat..
Tani me sjemi nje por jemi dy..
Thojn te fundit vdesin shpresat..

*Ama ti qat respekt..
Ama ti kohen ton te vjeter..
Kujto per nje moment..
Fjalet qe ti mi thoje je veq ti per mu ska tjeter..

Refren :

Besom se ti me ben te çmendem..ooo joo..
Pa ty nuk mundem bejbeee..
Besom se ti me ben te çmendem..ooo joo..
Pa ty nuk mundem bejbeee..

Naa Naa Naa Naaaaa ...
Naa naaa naaa naaa n a a a a a a ....
Ooo Uuuu ... na eeeeee...
wooo o o o o o o ...
na na -- naa naa naa naa ...
mnaaa naa naaa na a a a a ....
wooo u u u u .....eeee ... W o o o o oo w ....Na


Versa:

Dikur ne ishim nje tash jemi dy..
I kalonim gjith pengesat..
Tani me sjemi nje por jemi dy..
Thojn te fundit vdesin shpresat..

*Ama ti qat respekt..
Ama ti kohen ton te vjeter..
Kujto per nje moment..
Fjalet qe ti mi thoje je veq ti per mu ska tjeter..

Refren :

Besom se ti me ben te çmendem..ooo joo..
Pa ty nuk mundem bejbeee..
Besom se ti me ben te çmendem..ooo joo..
Pa ty nuk mundem bejbeee..

Refren :

Besom se ti me ben te çmendem..ooo joo..
Pa ty nuk mundem bejbeee..
Besom se ti me ben te çmendem..ooo joo..
Pa ty nuk muuuuuuundem bejbeee.. Bejbeee

E e e ee e ... Na a aa a ... w ou ou ou ...
na na na a a a a

Ee e e ee e... Na a aa a ... w ou ou ou ...
na na na a a a a

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:

Proverb.PRO v5.0 © 2021