TEKSTI ORIGJINAL

Ohoo!

S'të kuptoj pse e lejon?
Shumë keq ai ty t'trajton
Nuk të don s'të vlerson
Prapëseprapë te ai qëndron

E meriton shumë më mirë
S'e duron një tip të tillë
Po ta kisha unë një shancë
Dëshira jote do t'ish komandë

Merre guximin dhe largohu
Nuk është për ty zemër ti kuptoje
Unë po pres për ty po vdes, për mu je univers

Po t'isha unë n'vend tij
Ty do t'trajtoja më së mirti n'botë
Zemër se e meriton

Po t'kisha ty unë pranë
Gjithçka do t'bëja
Dua ta them po s'kam guxim që t'afrohna

Ai s'e din sa je e shtrejt
Prapë vazhdon lojën e njejtë
Sytë t'tregoj se t'ka lëndu
Zemër është koha më u largu

Gjeje forcën merre guximin
Mos e prano ti lëndimin
Nuk është vonë iki vetmisë
Zgjatja dorën dashurisë

Merre guximin dhe largohu
Nuk është për ty zemër ti kuptoje
Unë po pres për ty po vdes, për mu je univers

Po t'isha unë n'vend tij
Ty do t'trajtoja më së mirti n'botë
Zemër se e meriton

Po t'kisha ty unë pranë
Gjithçka do t'bëja
Dua ta them po s'kam guxim që t'afrohna

Zgjatja dorën dashurisë
Zemër mos ki frikë, mos ki frikë ooooo
Zgjatma dorën mua (zgjatma dorën mua)
Të them se të dua, të dua, të dua

Po t'isha unë n'vend tij
Ty do t'trajtoja më së mirti n'botë
Zemër se e meriton

Po t'kisha ty unë pranë
Gjithçka do t'bëja
Dua ta them po s'kam guxim që t'afrohna

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:

Proverb.PRO v5.0 © 2021