TEKSTI ORIGJINAL

Mixha Mursel

Mixha Mursel ... i boni 70 vjet.
Me dadën Hallë vdekjen po e pret.
Si është më mirë kajher me mërzi
c'po e munon (mundon) e shkreta pleqni

Mixha Mursel ... burrë se jo mahi
jeta tij ish kon sallamadii.

Mixha Mursel ... po qysh i kie djemt
paj mir me than ishalla s'jon.
Njoni n'Gjermoni tjetri n'Amerikë
per fukara asnjonit spo ja nin (ndin).
Gajret gajret o Mixha Mursel
kjo dynje e rrejshme po na del.

Mixha Mursel ... kish pa ra n'siklet
daden Hallë n'çiler po e thrret.
(U)Oj bujashkë i thojke "hajmali"
o hajde nxem se po du mu ngri.

Mixha Mursel ... oh si djalë i ri
dadës Hallë me kos ja ka zi.

Mixha Mursel Porno filmat i shikon
buza n'gazë langu gojës po i shkon
vet bon be kur ish kon i ri me 7 8 gra kish pa bo zi e ma zi.

*****

O mixha Mursel.

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:

Proverb.PRO v5.0 © 2021