TEKSTI ORIGJINAL

T'i ndjekin shkollaret
T'i perzen puntoret
T'i vrasin ushtaret
T'i ndalin dasmoret

Ej perse per çfar arsye
Tane dasmat kan çu krye
Ej perse per çfar me pate
I frigohem i frigohem rrites sate

Ref...
Ani Kosove ani
Shuje zjarrin shuje
Mbahu Kosove mbahu
Rruje token rruje

Rruje token rruje

Hartes t'ja lujn guret
N'xhepa t'i shtin duret
Mengjeset t'i ngrysin

Ej perse per çfar arsye
Tane dasmat kan çu krye
Ej perse per çfar me pate
I frigohem i frigohem rrites sate

Ref...
Ani Kosove ani
Shuje zjarrin shuje
Mbahu Kosove mbahu
Rruje token rruje

Rruje token rruje

Dy gishtat e dores
I ngritin femija
I kendojn fitores
Viva Viktoria

Ej perse per çfar arsye
Tane dasmat kan çu krye
Ej perse per çfar me pate
I frigohem i frigohem rrites sate

Ref...
Ani Kosove ani
Shuje zjarrin shuje
Mbahu Kosove mbahu
Rruje token rruje

Rruje token rruje

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:

Proverb.PRO v5.0 © 2021