TEKSTI ORIGJINAL

Strofa 1
Ti sot/
Larg meje do zgjohesh/
E ndjej/
Mëngjes i hidhur /do të jetë
Provoj, nuk munda të ndalem/
Një ditë, prapë do t’ishte pak…për ne/

REFRENI
Sytë, jo mos i fsheh, lër pak dritë për ne/
Jam me faj, edhe ky lot, po më vret/
Do më duhet veç një ditë, të dëshmoj se unë vlej/
Ooo, vetëm pak orë, më beso, s’të gënjej/

Strofa 2

Pranoj
Nuk jam pafaj...e di

Më fal/
Një lot pendimi, po më djeg/
Pa ty, s’di unë të jetoj/
Një jetë, prapë do t’ishte pak...për ne/

REFRENI
Sytë, jo mos i fsheh, ler pak dritë për ne/
Jam me faj, edhe ky lot, po më vret/
Do më duhet vec një ditë, të dëshmoj se unë vlej/
Ooo, vetëm pak orë, më beso, s’të zhgënjej

Bridge

Po pres, një fjalë, ma thuaj ti,
përse u bëmë të huaj?
Po pres, t’më thërrasësh ti...ku je...???

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:

Proverb.PRO v5.0 © 2021