TEKSTI ORIGJINAL

Aty ku jetoj në perendim km larg nga shpirti im
Sdua moj telefoni të na bashkoj
Me vetura me areoplan bëra plann vendin tim nisu nisu
nga kujdesi 1 takimm
nje valixhe tvogel vetëmm merre merre para meje zemren tende qele qele

Reff: Nisu ne det atje takohemi
po nuk u pam do te pervlohemi
nisu ne det atje do qmallemi vala mbi valë kur dashurohemi

Atyy ku jetoj nperendim km larg nga shpirti im duhet mojj 5 dogana ti kaloj me vetura me aeroplann bëra plann vendin timm nisu nisu e mu gjuaj në perqafim nje valixhe të vogel vetem merre merre para meje zemren tende qele qele
Reff: Nisu ne det atje takohemi po nuk u pam do te pervlohemi nisu ne det atje do te qmallemi vala mbi valë kur dashurohemi...

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:

Proverb.PRO v5.0 © 2021