TEKSTI ORIGJINAL

Lulja prej rrajes n´dahet oooo
vajza prej nanes po n´dahet ooo (2x)

qaje moj nane ti bijen ooo
se s´ka kush ta fshin havlijen ooo (2X)

Lulja prej rrajes n´dahet ooo
vajza prej babes po n´dahet ooo (2x)

qaje mor babe ti bijen ooo
se s´ka kush ta fshin havlijen ooo(2X)

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:

Proverb.PRO v5.0 © 2021