TEKSTI ORIGJINAL

REF:
Tik, tak, tik, tak ne krahrorin tim
tik, tak, tik, tak zemra gjith gëzim
tik, tak, tik, tak ne kraharorin tim
me Orën po vrapojmë

Tring zilja, Tring zilja
Zilja Tringëllon, tring
Tring zilja, Tring zilja
Zilja Tringëllon, tring

REF:
tik, tak, tik, tak ne krahrorin tim
tik, tak, tik, tak zemra gjith gëzim
tik, tak, tik, tak ne kraharorin tim
me Orën po vrapojmë

REF:
Tring zilja, Tring zilja
Zilja Tringëllon, tring
Tring zilja, Tring zilja
Zilja Tringëllon, tring (2x)

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:

Proverb.PRO v5.0 © 2021