TEKSTI ORIGJINAL

Kam udhetur qiellin xhelem xhelem
hej xhelem xhelem xhelem
Kam dashuruar diellin xhelem xhelem
hej xhelem xhelem xhelem.

Ku kam shkuar ndeza zjarre
xhelem xhelem hej xhelem xhelem
Shpirtin kam dhe jam cigane xhelem xhelem
hej xhelem xhelem xhelem

Ref

Fatin ndryshe une e kam te shkruar
boten nuk e shoh jo me syt e tua
xhelem xhelem hej xhelem xhelem
hej ku kam lindur nuk me gjen
zemra ime perjet shtegetuar.

Dashurine cigane zogjt ma kan mesuar
xhelem xhelem hejj xhelem xhelem
hejj ku kam lindur nuk me gjeeeen

Nga shiu pagezuar xhelem xhelem
hej xhelem xhelem xhelelm
mbi kuaj kam vallezuar xhelem xhelem
hej xhelem xhelem xhelem

Ku kam shkuar ndeza zjarre
hej xhelem xhelem xhelem
shpirtin kam dhe jam cigane xhelem xhelem
ouuu xhelem xhelem xhelem.

Fatin ndryshe une e kam te shkruar
Boten nuk e shoh jo me syte etua
xhelem xhelem hej xhelem xhelem
hej ku kam lindur nuk me gjen
zemra ime perjet e shtegetuar.

Dashurin cigane zogjt ma kan mesuar
xhelem xhelem hej xhelem xhelem
hej ku kam lindur nuk me gjeeeeeen

xhelem xhelem xhelem
...

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:

Proverb.PRO v5.0 © 2021