TEKSTI ORIGJINAL

Qetësi nuk ka
Githëçka sonte mbaroi
Dhembja jonë ndjehet kudo
Zërat e dashurisë thërrasin në dhomë

Ndjehem i vetmuar
Gjysmë tek unë, gjysmë atje
Kthehu fli me mua
Unë të fal, unë ty të fal

Mos thuaj çfarë ke për t’thënë
Mos bëjë çfarë ke për t’bërë
Mos thuaj çfarë ke për t’thënë
Mos bëjë çfarë ke për t’bërë-

Ndjehem i vetmuar
Gjysmë tek unë, gjysmë atje
Kthehu fli me mua
Unë të fal, unë ty të fal

Mos thuaj çfarë ke për t’thënë
Mos bëjë çfarë ke për t’bërë
Mos thuaj çfarë ke për t’thënë
Mos bëjë çfarë ke për t’bërë

Ai nuk jam unë
Më fal
O! Më bën të çmendem
Zgjohu nesër me mua

Music by: Kreshnik Koshi, Blerat Këpuska & Bekim Këpuska
Lyrics by: Elona PozheguCan you feel my sorrow tonight?
When I’m surrounded by the dark
A voice in my head is screaming for you

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:

Proverb.PRO v5.0 © 2021