TEKSTI ORIGJINAL

oj lulija blinit ohh
kunja ja le baben ohh ?
oj lulija blinit ohh
kunja ja le baben ohh ?

hajt lule mos ki dert
bab ke lan e bab ke gjet
hajt lule mos ki dert
bab ke lan e bab ke gjet

oj lulija blinit ohh
kunja ja le nanen ohh ?
oj lulija blinit ohh
kunja ja le nanen ohh ?

hajt lule mos ki dert
nan ke lan e nan ke gjet
hajt lule mos ki dert
nan ke lan e nan ke gjet

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:

Proverb.PRO v5.0 © 2021