TEKSTI ORIGJINAL

Nje shprazti zemer kam aman emine prej at here kur u ndam shpirt moj emine.. Nje shprazti ne zemer kam aman emine prej at here kur u ndam shpirt moj emine emine emine amon emine emine emine shpirt moj emine emine emine amon emine emine emine shpirt moj emine pata yll qe po ndriqon amon emine pata zog qe po kendon shpirt moj emine pata yll qe pondriqon amon emine pata zog qe po kendon shpirt moj emine emine emine amon emine emine emine shpirt moj emine emine emine amon emine emine emine shpirt moj emine emrin tend ta kom kendu amon emine ndoshta kshtu ka me u sheru shpirt moj emine emrin tend ta kom kendu amon emine ndoshta kshtu ka me u sheru shpirt moj emine

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:

Proverb.PRO v5.0 © 2021