TEKSTI ORIGJINAL

E ti Moj zemer mos ma pi rakine, jarnana e jarnane ( Ref 2x ).

E do ta pi moj zemer se kam dashurine ,
jarnana e jarnane ( Ref 2x ).


E mos mos ma pi rakine,
Mos a mos ma pi rakine,
E do ta e do ta pi moj zemer , Se kam dashurine,
Jarnane jarnane ( Ref 2x )

E ti moj zemer mos ma pi Konjakun,
Jarnana e jarnane ( Ref 2x )

E do ta pi moj zemer se ta kam Merakun
Jarnana e jarnane ( Ref 2x ).

Mos mos ma pi rakine, mos ma Mos ma pi rakine,
E do ta e do ta pi moj zemer...
( Ref 2x )

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:

Proverb.PRO v5.0 © 2021