TEKSTI ORIGJINAL

Nese eshte faj te kuptosh
ate qe mund te provosh,
jam fajtor.

Nes eshte faj te mendosh
ate qe thua,
jam fajtor.

Nuk eshte e thene qe sa here te gabosh
te quhesh fajtor.
Nuk eshte e thene, por une e kam thene.

Nuk ekzistojne
akoma fjalet per te shpjeguar
gjendjen time.

Di vetem qe jam gabuar shume.

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:

Proverb.PRO v5.0 © 2021