TEKSTI ORIGJINAL

Ftyra jote se si po transfomohet,
muhabeti ka kohë që ka marre erë,
pak nga pak vëmendja po të ezaurohet,
u fiksove keq edhe këtë herë.

Ftyra jote se si po transfomohet,
muhabeti ka kohë që ka marre erë,
pak nga pak vëmendja po të ezaurohet,
u fiksove keq edhe këtë herë.

ohhhhhh sa herë të kam thënë,
mos pi bar, mos pi bar!
ohhhhhh sa herë të kam thënë,
mos pi bar, mos pi bar,
se bëhësh... dru dru dru dru druuuuu!
dru dru dru dru druuuuu!!

Pozicionin e ke marrë siper balli,
kthu mirë o robo se po le nam.
mos më fol se kam një mijë halle,
mos më kerko lek së asnjë nuk kam.

Pozicionin e ke marrë siper balli,
kthu mirë o robo se po le nam.
mos më fol se kam një mijë halle,
mos më kerko lek së asnjë nuk kam.

ohhhhhh sa herë të kam thënë,
mos pi bar, mos pi bar!
ohhhhhh sa herë të kam thënë,
mos pi bar, mos pi bar,
se bëhësh... dru dru dru dru druuuuu!
dru dru dru dru druuuuu!!

ohhhhhh sa herë të kam thënë,
mos pi bar, mos pi bar!
ohhhhhh sa herë të kam thënë,
mos pi bar, mos pi bar,
se bëhësh... dru dru dru dru druuuuu!
dru dru dru dru druuuuu!!
dru dru dru dru druuuuu!!
dru dru dru dru druuuuu!!
dru dru dru dru druuuuu!!

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:

Proverb.PRO v5.0 © 2021