TEKSTI ORIGJINAL

kur stë shoh ty,kam shum mall
kur më afrohesh,digjem zjarr
në syt e tu kërkoj premtim
por aty gjej veq hidhërim.
në dhomën time ka rën heshtja
i them zemrës veq një deshta
dhe në ëndërr ti kur vjen
mua zemrën ma rrëmben.

ref :mos trokit në derën time,
më prek kot nuk ndjej miklime
puthjet tua më skan shije
shum te desha gjithmon dije.

mos trokit në derën time
më prek kot nuk ndjej miklime
puthjet tua më skan shije
shum te desha dijee.'

me kujtime tash jam e lodhur
te un dhembja ska të sosur
kur i mbyll syt,të shoh un ty
si ta mbys këtë vetmi.
në dhomën time ka rën heshtja
i them zemrës veq një desha
dhe në ëndërr ti kur vjen
mua zemrën ma rrëmben

ref:mos trokit në derën time
me prek kot nuk ndjej miklime
puthjet tua më skan shije
shum te desha gjithmon dije

mos trokit në derën time
më prek kot nuk ndjej miklime
puthjet tua më skan shije
shum te desha dijee.3X

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:

Proverb.PRO v5.0 © 2021