TEKSTI ORIGJINAL

Aty ku fryjnë këto ide, përkunden në pafundësi
Tingujt e jetës në vahzdimësi, duke çliruar këtë vetmi
Sa herë shoqe aq herë armik, pro I mirëpritur si një bekim
Happen dyert në shpirt dhe gjithqka buzëqesh e lirë

Jetë la la la…
Në muzikë djeg më shpesh se sa dielli, dielli n’shkretëtirë
Jetë la la
Në muzikë sakrificë që gdhend njeriun, njeriun n’perëndi

Vitet kalojnë akoma njerzit pijn të etur tek ky burim
Ku t’gjitha dhimbjet shohin dritë, tek nuancat që ky njeri,
shpreh një pjesë të tij dhe fal një urë për komunikim, për shpëtim
një mik të rid he pa paragjykim në këtë takim, pa çmim

Jetë la la la…
Në muzikë djeg më shpesh se sa dielli, dielli n’shkretëtirë
Jetë la la
Në muzikë sakrificë që gdhend njeriun, njeriun n’perëndi

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:

Proverb.PRO v5.0 © 2021