TEKSTI ORIGJINAL

dikur te kisha pran te mbaja afer dhe te shijoja dikur ishim bashk me doje shum dhe shum te doja koha vjen e shkon shkoj djellin po perendon shpresa mrin te ti kur ne ishim vetem nji shko tani koha shkon edhe paty shkurt shko tani koha shkon edhe pa ty shikimi isht rastesi do te gjej perjetsi eeee ne cdo kend je ti shikoj veten edhe ty koha pas me vjen zhdukesh sikur neper er koha na harxhoj nje diell perendoj shpresa nuk u tret smunda te ri i qet shko shko taini koha shkon edhe pa ty shikimi ishte rastesi do te gjej perjetsi koha na harxhoj nje djell perendoj shpresa nuk u tret smunda te ri i qet......

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:

Proverb.PRO v5.0 © 2021