TEKSTI ORIGJINAL

Nuk te gjykoj pse m'trradhtove
nuk te gjykoj perse me le
nuk te gjykoj pse u pendove
po ato fjal qe mi the

Nuk te gjykoj pse m'trradhtove
nuk te gjykoj perse me le
nuk te gjykoj pse u pendove
po ato fjal qe mi the

U njohem krejt rastesisht
ne nje buzmbremje erdhe tik tek un
fjalet qe thoje aq sinqerisht
lan gjurm te thella
ne shpirt tek un

U largove se u pendove
vall ke gjetur tjeter njeri
te kerkova por ti humbe
shum larg diku larg ne vetmi

U largove se u pendove
vall ke ghetur tjeter njeri
te kerkova por ti humbe
shum larg diku larg ne vetmi

U njohem krejt rastesisht
ne nje buzmbremje erdhe ti tek un
fjalet qe thoje aq sinqerisht
lan gjurm te thella
ne shpirt tek un

U largove se u pendove
vall ke gjetur tjeter njeri
te kerkova por ti humbe
shum larg diku larg ne vetmi

U largove se u pendove
vall ke gjetur tjeter njeri
te kerkova por ti humbe
shum larg diku larg ne vetmi

U largove se u pendove
vall ke gjetur tjeter njeri
te kerkova por ti humbe
shum larg diku larg ne vetmi

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:

Proverb.PRO v5.0 © 2021