TEKSTI ORIGJINAL

"Strofa 1"

Qindra herë e kam menduar,
pse me ty jam dashuruar,
nuk e di përse ti më pëlqen.

Në mëngjes sa herë unë zgjohem,
unë për ty gjithmonë betohem,
dhe pse kam shumë frikë,
se më gënjen.

Dhe sa herë nëpër takime,
unë dyshoj në veten time,
por as vetes sime nuk ja them.

"Refreni"

Bye bye,
kur më thua ti bye bye,
nga mërzia për ty qaj,
se përse nuk e di, b-b-bye.

Bye bye,dhe kur ikën ti bye bye,
në çdo puthje një bye bye,
a do kthehesh se di.

"Strofa 2"

Përkëdheja jote e ëmbël,
shpesh më duket si një ëndërr,
shpesh më duket si një iluzjon.

Paradokse mbushur jeta,
me gënjeshtra e të vërteta,
Ndonjë herë as vet, nuk i beson.

Edhe qesh me veten time,
edhe qaj me veten time,
edhe jeta përsëri vazhdon.

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:

Proverb.PRO v5.0 © 2021