TEKSTI ORIGJINAL

(Genti)
Uhooo.. oooo. uooooo

(Gledi)
Ndodh... Zgjohem mes lotesh... Me pas gjej buzeqeshjen. Rreth brenges qe vret...

(Genti)
Ndjeeej... Esht e maskuar... Kjo enderr reale.. Qe po afron... Tek fluturoj... Gjej lumturine..

(Genti & Gledi)
Lerme te shijoj... Parajsen... S`jam me i vetem... S`jam me ne dhimbjen qe dhuron...kjo bot...por duhet ta di... Brenga kthehet ne pafundesi... Do kerkoj, te shijoj perseri kete ndjesi

(Genti)
Uhooo...ooooo..oooo

(Gledi)cudin e gjej kur kthjellohem... Pyes veten ku ndodhem... Vetmuar pse rri.

(Genti)
Shoooh.... qe eshte larguar.... Nje enderr reale... qe torturon...

(Genti & Gledi)
Tek fluturooj... Gjej lumturine.... Lerme te shijoj... Parajsen... S`jam me i vetem... S`jam me ne dhimbjen qe dhuron...kjo boot... Por duhet ta di... Brengat kthehet ne pafundesi... Do kerkoj, te shijoj perseri kete ndjesi

(Genti)
Uhooo...ooooo..oooo

(Genti & Gledi)
Lerme te shijoj... Parajsen... S`jam me i vetem... S`jam me ne dhimbjen qe dhuron... Qe po afroouoon... Per jete atij... Brenga kthehet ne pafundesi... Do kerkoj, te shijoj perseri kete ndjesi

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:

Proverb.PRO v5.0 © 2021