TEKSTI ORIGJINAL

Të kam thënë jo një herë
se qka po bën ti nuk është e rrugës së drejtë
por prap se prap ti asaj rruge vazhdon
asaj rruge ku shpejt përfundon

Ref...

E di shoku im jeta është e vështirë
Por mundohu në një tjetër mënyrë
të jetosh më mirë
se jeta është e till

II

Tani ti endesh , rruges i vetmuar
me dashurin ndaj saj qe kurr s'tu ka shuar
ku vet vehten me gjilpera e shpon
dhe pluhrit te bardh jeten ja dhuron

Ref...
E di shoku im jeta është e vështirë
Por mundohu në një tjetër mënyrë
të jetosh më mirë
se jeta është e till

Modulimi...

Je i zhytur në errësirën e jetës
ku pluhuri i bardh të mori jetën
Tepër vonë ti e kuptove
e kuptove por keq përfundove.

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:

Proverb.PRO v5.0 © 2021