TEKSTI ORIGJINAL

Asnjë si ti

Unë kisha humbur nëpër iluzjone
jetoja kot me ëndrra pa mbarim

derisa një dit nuk e di se si
një qast para meje u shfaqe ti

ref: Se asnjë vajzë tjetër jo nuk është si ti
për mua
unë të adhuroj qdo ditë edhe më shumë
dhe sa herë të shoh ty zemra ime thotë
të dua
por unë nuk ti them dot ty k'to fjalë.

Unë kisha humbur nëpër iluzjone
jetoja kot me ëndrra pa mbarim
tani qdo qast humbas nëpër mendime
më duket sikue afër meje vjen

dhe nuk e di përse jo nuk e di
qdo natë në qdo ëndërr gjithmonë shfaqesh ti

ref: Se asnjë vajzë tjetër jo nuk është si ti
për mua
unë të adhuroj qdo ditë edhe më shumë
dhe sa herë të shoh ty zemra ime thotë
të dua
por unë nuk ti them dot ty k'to fjalë.

Se ti për mua je shum e shtrenjtë
je gjëja më e bukur në ktë jet o no
ti je e vetmja dhe unë e di
se asnjë jo asnjë s'mund të jetë si ti ooo no no no no no no ...

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:

Proverb.PRO v5.0 © 2021