TEKSTI ORIGJINAL

Oj toka e Kosovës o,
A i dole hakut o?

*Instrumentale*

Qaje bjeshkë e Sharrit pabesinë,
më i miri djal ra për lirinë,
U nxi dielli e hana,
qau baba,vllau; vajtoj nana.

*Instrumentale*

Ju bjeshkët e Nemuna
me motrat në Sharr
Ref (x2)
E vajtoni tradhëtinë
bekojeni trimin tem!

*Instrumentale*

Edhe unë vajtova,
se ma vranë rininë,
dhe më humbi dashninë.
Trimin e varrosa,linda lavdinë!
Ref(x2)
Amanetin e trimit tim!

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:

Proverb.PRO v5.0 © 2021