TEKSTI ORIGJINAL

Haj kallxonihaj boni ca boni
Ca po thonise u kall mikrofoni
Prej kushespo prej kujt deshe
Me rima tkalltata boj kryt leshe
Tkalli leee ta fshi dhe trnin
Kcur KuShaqysh e cet kanunin
I kapikap njonin plas per tjeter
Kan prainat-corin askend tjeter
Jom reperhiq pa nderprer
Jom beshe cdo her me vler
Veq renci e bon t'vetenren edhe ma shum
Rendi po qet rimae kur ma shum se un
Un boj rep kualitetun ta ces kur se pret
Veq kur boj bummhe kjo oshte sekret
Kejt e din ktukejt e din atje
Kush oshte i pari sote kush ka kon dje

Te ton e din se kush osht kusha
Te ton e din se me rima i musha
Te ton e din se ju adhuroj
Veq mutat kur mdalin parameniher i raxoj


Ce ky kushace ky qe zdroj me rima
Jom qajqe pa vet askend hina
Veti te tonse e din kush jom un
Veti te tonse e din se thej hun
Veti te tonveti kundershtart
Veti edhe ataqe pe maj vetin lart
Ata qe e dinse jon ma tfort ktu
Aj qe con kryaj qe ka me mrxu
Kush ka me mrxu brece sa erdha
Per 1 min2-3 rima i derdha
I derdha per juper ata qe haj mut
Per ata qe folinse une jom tut
Un s'tutna kurzemren e kom gur
Tutesh prej nje fmijee mthu qe bur
Po mshitesh i mashpo hala je fmi
Kur bon cishtu rimahajde folim na dy

Qe versi tret/ju kapi ni siklet
Qa kica ki mbet si portret
Une e dipse ka met ky cishtu
U habit shumrimat e mija tu i ngu
A t'kujtohet kur thojehik bre ti zdin
E tash je vu maskishe kushen po e mbrin
Po jo kurkur ski me arit qellimin
Jo qe din tipo ngoje cet kushtrimin
Veq po ti thomnja 3 kushte
Mos u bon bicmos u bon bith ngushte
Kushti par oshtemos u afro shum ngat
Kushti duy oshtedost lem rahat
Kushti tret oshtmos ta ni zonin
Kcyre flowin teme kcyre at tonin
Kushtet mbarunpo mbaroj edhe versi
Po veq mos harokjo osht bo prej djersi

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:

Proverb.PRO v5.0 © 2021