TEKSTI ORIGJINAL

Shoh fytyra, e nuk ndalen
Qendroj ne nje vend
Ndahem ne dy

Pjese qe nuk pershtaten
Jeta qe nuk jetohen
Dy qe nuk bashkohen
Kurre

Ne nje moment

Dyfishohem

Perseriten gjerat
Qendroj ne nje vend
Mendoj per nje

Te ardhme qe nuk e shoh
Shprit qe nuk e prek
Iluzion qe nuk vdes
Ne mua

Ne nje moment

Dyfishohem

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:

Proverb.PRO v5.0 © 2021