TEKSTI ORIGJINAL

Kur unë ta fala buzëqeshjen
Të putha sytë me afsh e zjarr
Besoj se unë ta fala vehten
Ti më pandehe gënjeshtare

Kur të takova herën e parë
Pandeha-gjeta dashurinë
Kaluan ditët radhë e radhë
Sot rri e vuaj unë vetminë

Ishte pasioni që më solli
Ishte një çast që na miqësoi
Ishte dëshira që na njohi
Kujtova se të dashuroj

Ti lozonjar prape ke mbetur
Po cfare inati ke me mua
Dikur me puthje pa u fshehur
Tani largohesh nje fjale nuk thua

M'i kthe të lutem çfarë më more
M'i kthe që të dhashë
Ti asnjëherë s'më dashurove
M'i kthe të gjitha mor djalë

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:

Proverb.PRO v5.0 © 2021