TEKSTI ORIGJINAL

Mjaft, se pash më pash
I rashe botes qark
Une, vetem me veten
Shtegtar i ngrate
Bota me josh si magji
Por dua te kthej nga vij.

Se, shpesh e me shpesh
Ndjej qe malli më mbyt
Se, dua pak ajer
Te mbushem me fryme
Çdo nate ne gjumë shoh shtepine
Ne pragun e saj
çlodh trupin tim

Ante i tokes sime
Atdhe, te prek dhe nje perendi
Po tek ti kam rrenjet
Po deshe ti do rilind per ty, Ante

Ante i tokes time
Atdhe të prek dhe nje perendi
Po tek ti kam rrenjet
Rrenjet tek ti
Kur te shoh rilind, Ante

Se, shpesh e me shpesh
Ndjej qe malli më mbyt
Se, dua pak ajer
Te mbushem me fryme
Çdo nate ne gjumë shoh shtepine
Ne pragun e saj
çlodh trupin tim

Ante i tokes time
Atdhe të prek dhe nje perendi
Po tek ti kam rrenjet
Rrenjet tek ti
Kur te shoh rilind, Ante

Ante i tokes time
Atdhe të prek dhe nje perendi
Po tek ti kam rrenjet
Rrenjet tek ti
Kur te shoh rilind, Ante

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:

Proverb.PRO v5.0 © 2021