Edona Llalloshi - Thënie


Me nder
përfaqësova
traditat Shqiptare
dhe lobova përmes
këngës për
ëndrrën e Kosovës
së Pavarur.

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2021