Kastriot Tusha - Vitet Ikin Tutje


Se vitet ikin tutje
Dhe ikin një nga një
Se vajzat bëhen plaka
Rinia jo, nuk vjen më

Foto katrore

Format StoryProverb.PRO v5.0 © 2022