Flori Mumajesi - Thjesht Te Du


Edhe nëse pyësin:
Si duket dashuria?
Do përgjigjem: Si ty
Dhe nëse me pyësin:
Si duket muzika?
Do ti përgjigjem: Si ty

Foto katrore

Format Story